© rr

Zes ondernemingen gaan over de kop

Herentals, Geel, Meer, Beerse -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft dinsdagochtend zes faillissementen uitgesproken. Drie van de getroffen zaken zijn gevestigd in Herentals. Zo is de bv ’t Spinnewiel failliet na dagvaarding.

De eetgelegenheid ’t Spinnewiel was gevestigd in de Zandstraat. De curator is Bart Mannaert. Wat verderop in de Stadspoortstraat werd de bv Angelica gedagvaard. Dit was een handelsbemiddelaar in horloges en sieraden. De zaak is nu in handen van curator Steven Heylen.

Eveneens na dagvaarding is de detailhandel via postorderbedrijven bv A+ Lumber failliet. Deze onderneming was gevestigd in de Atealaan in Herentals. De curator is ook hier Steven Heylen.

Aan Elsum in Geel legde de verhuurfirma nv Sodrim de boeken neer. Het dossier is in handen van de curatoren Paul Van Rompaey en Niels Feytons. Marc Bruurs is dan weer de curator van Sarah Ruyssers, die de mobiele garage The Car Doctor uitbaatte. De onderneming werd gedagvaard. De zetel was gevestigd in de Gestelsestraat in Meer (Hoogstraten).

Op het Gemeenteplein in Beerse is de bv ’t Summum failliet na dagvaarding. Het gaat om een eetgelegenheid. Katty Somers treedt op als curator. (mph)

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners