Liesbet Slegers. © Bente Pompen, uitgeverij Clavis

Beroepenexpo met boeken Liesbet Slegers strijkt neer in VC De Kruierie

Balen -

In VC De Kruierie in Balen loopt tussen 5 en 30 december de interactieve beroepenexpo naar de prentenboeken van Liesbet Slegers. Tijdens de tentoonstelling leren kleuters op een interactieve manier een beroep kennen.

In de prentenboeken van Liesbet Slegers kunnen kinderen kennis maken met diverse beroepen. Daarbij krijgen ze een antwoord op vragen zoals “Wat doet een astronaut?”, “Lust een bakker alles?” en “Hoeveel fietsen heeft een wielrenner?”.

Liesbet Slegers heeft niet alleen tal van leuke kinderboeken, nu is er ook een beroepententoonstelling waarbij kleuters op een interactieve manier een beroep leren kennen. De expo strijkt tussen 5 en 30 december neer in Vrijetijdscentrum De Kruierie.

Tijdens de expo maken kleuters kennis met meer dan twintig beroepen. Ze ontdekken de leefwereld van onder meer een dierenarts, bouwvakker en imker door te kijken, te luisteren, zich te verkleden en te spelen met de materialen die bij ieder beroep worden gebruikt.

Naar aanleiding van de expo houdt Liesbet Slegers zaterdag 10 december van 10.30u tot 12u een voorleessessie in de bib van Balen. (mto )

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners