Een van de bedankkaartjes die zijn verstuurd. © rr

3.943 bedankkaartjes zijn onderweg naar Molse vrijwilligers

Mol -

Momenteel zijn er 3.943 bedankkaartjes onderweg naar de vrijwilligers in Mol. Zij ontvangen een kaartje naar aanleiding van de ‘Internationale Dag van het Vrijwilligerswerk’ op 5 december.

Die dag wil de gemeente Mol samen met de verenigingen aangrijpen om de talrijke vrijwilligers te bedanken. Dat gebeurt onder meer met bedankkaartjes van de Vrijwilligerscentrale Mol.

Onder meer Molse verenigingen, vrijwilligersorganisaties en gemeentediensten konden tot 14 november gratis bedankkaartjes bestellen om hun vrijwilligers te verrassen. Zij zorgen zelf voor de verdeling. In totaal werden 3.943 kaartjes besteld door 27 gemeentelijke diensten en 87 Molse verenigingen.

Dit jaar werd gekozen voor duurzaamheid en daarom werd een mix van kaartjes van de afgelopen jaren verstuurd. Zo kunnen vrijwilligers creatieve kaartjes verwachten van onder andere Ruth Mentens, Tisse Geukens, Debbie van Keulen en Lize Vanhoof.

De gemeente Mol wil het vrijwilligerswerk ondersteunen en promoten via Vrijwilligerscentrale Mol. Daar kan je terecht voor ondersteuning bij het werven van vrijwilligers, informatie en advies over vrijwilligerswerking en inspiratie voor organisaties bij de opmaak van een vrijwilligersbeleid. De Vrijwilligerscentrale organiseert ook gratis vormingen en kleine waarderingsacties zoals de bedankkaartjes. Op www.molvrijwilligt.be vind je het digitaal loket vrijwilligerswerk. (mto )

 www.molvrijwilligt.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners