Sporting Tisselt - KVV Vosselaar

Sporting Tisselt verslaat KVV Vosselaar na hattrick Anthony Sweeck

Anthony Sweeck heeft een hattrick gemaakt tegen KVV Vosselaar en won met 6-3 in de thuiswedstrijd in de eerste provinciale Antwerpen. Hamzah Hayder Al-Balahi, Gino Van Camp en Christophe Van Dorst scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg, terwijl Aleksandrovitsj Gromov, Geudens en Van De Kerkhof de treffers voor KVV Vosselaar scoorden.

Bron: RBFA app

Al vroeg in de wedstrijd nam Tisselt een voorsprong, toen Anthony Sweeck scoorde in de 8de minuut. Christophe Van Dorst scoorde in de 38e minuut en bracht Tisselt op 2-0. Direct na de rust vond Gino Van Camp het net en vergrootte zo de voorsprong van Tisselt. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Jevgenij Aleksandrovitsj Gromov namens Vosselaar. Zes minuten later voerde Tisselt de voorsprong op toen Sweeck nog een keer de doelman passeerde. Drie minuten later passeerde Brett Van De Kerkhof de doelman en verkleinde de achterstand tot 4-2. Vijf minuten later voerde Tisselt de score verder op en was voor Sweeck de hattrick een feit. Guy Geudens passeerde zeven minuten later de doelman en verkleinde de marge naar 5-3 voor Vosselaar. Maar Vosselaar was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Hamzah Hayder Al-Balahi passeerde één minuut later de doelman en bouwde de voorsprong uit voor Tisselt. Dit bracht de uiteindelijke score op 6-3. Sporting Tisselt heeft vijf overwinningen na elkaar verzameld.

In de vijf wedstrijden hiervoor heeft Tisselt vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Vosselaar één overwinning, twee gelijke spelen en twee nederlagen heeft.

Sporting Tisselt speelt zijn volgende duel uit bij K. Kontich FC. De teams staan op zaterdag 3 december om 19:30 uur tegenover elkaar. KVV Vosselaar neemt het zondag 4 december om 14:30 uur thuis op tegen KFC Eendracht Zoersel.

DOELPUNTEN: 8' Sweeck 1-0, 38' Van Dorst 2-0, 49' Van Camp 3-0, 59' Aleksandrovitsj Gromov 3-1, 65' Sweeck 4-1, 68' Van De Kerkhof 4-2, 73' Sweeck 5-2, 80' Geudens 5-3, 81' Hayder Al-Balahi 6-3.

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lagere reeksen