Kristel Nijskens dompelt je in haar pop-up onder in de wondere wereld van ballonnencreaties. © rr

Ballonnen poppen up in Hoogstraat

Boom -

Fotografe en onderneemster Kristel Nijskens tovert deze winter wat extra vrolijkheid in het Boomse centrum. In de Hoogstraat heeft ze een pop-upwinkel met ballonnencreaties geopend die tot midden februari iedereen laat kennismaken met een kleurrijke, wondere wereld.

Bart Roggeman

Kristel Nijskens ging twee jaar geleden van start met het project ikhouvanballonnen.be. Haar wonderlijke creaties waren al te bewonderen op verschillende evenementen waaronder de reuzenballonnenboom op Theater aan Twater en de wandelende Olifant op de braderie in Boom. Ook voor particulieren en bedrijven kleedde ze al tal van feestjes aan.

De ballonnenboom op Theater aan Twater. © Kristel Nijskens

“Iedereen kent wel die ballon aan een touwtje uit zijn kindertijd en iedereen kent ook wel die ballonnentoren die voor een winkel staat om te zeggen: hier is het te doen”, zegt Nijskens. “Maar er kan meer, véél meer gebeuren met ballonnen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het met ballonnen maken.”

“Gender reveal parties (waar toekomstige ouders het geslacht van hun baby bekendmaken, red.) lijken zo een echte trend te worden. In de ballon zit roze of blauwe confetti om het geslacht van je toekomstige spruit bekend te maken. Bij alles wat gevierd moet worden, is een ballon een fijne decoratie of een gepast cadeau. Ook bedrijfsfeesten kan je met ballonconstructies opfleuren. Een op maat uitgewerkte decoratie valt meteen op en het brengt je genodigden meteen in de juiste stemming.”

De pop-up showroom in de Hoogstraat. © rr

De onderneemster besloot daarom een pop-up te openen en zo het grote publiek met al die mogelijkheden te laten kennismaken. “Je kan er binnenwandelen en betoverd worden door deze kleurrijke wereld. Verschillende thema’s komen aan bod waarbij eindejaarsdecoratie uiteraard een grote rol zal spelen.”

De pop-up showroom van ikhouvanballonnen.be blijft geopend tot en met 15 februari.

Kranten en boekskes

Pop-ups die doorgroeien, enkele nieuwe zaken die de voorbije maanden de deuren openden: in het centrum van Boom lijkt er langzaam maar zeker weer wat schwung te komen. Zo kan je – anderhalf jaar na de sluiting van de laatste dagbladhandel in het centrum – er ook weer je dagelijkse krant en ‘boekskes’ kopen. Vorige maand starttte Wendy Moerenhout in haar Creative Art Studio in de Hoogstraat met de verkoop van dagbladen en magazines, op de Grote Markt heeft Sarah Larnout dagbladhandel Papillon met koffiehoek geopend.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners