De kerststallententoonstelling in de Sint-Jozefkerk. © Jan Brys

Kerstwandeling met bezoek aan de kerststallententoonstelling in de wijk Driehoek

Brasschaat -

KWB Driehoek organiseert na een onderbreking van twee jaar opnieuw een kerstwandeling door de wijk. Deze wandeling vindt plaats op vrijdag 16 december en eindigt in de Sint-Jozefkerk waar de kerststallententoonstelling staat opgesteld.

Kerst op den Driehoek is al jaren een begrip in Brasschaat. De grote Kerstmarkt gaat dan wel niet door, er is wel een kerstwandeling en een kerststallententoonstelling. Beide initiatieven worden dit jaar aan elkaar gekoppeld.

Vic De Schepper van KWB Driehoek: “Wij hebben drie wandelingen van maximaal 6 kilometer uitgestippeld in de wijk die dan versierd zal zijn. De eerste start om 18.45u, de tweede om 19.15u en de derde om 19.45u. We vertrekken aan Zaal Drieheem Rerum Novarumlei 47. Onderweg worden we verrast door vertellers met veel fantasie. Er zijn onderweg hapjes en drankjes voorzien. Deelname kost 3 euro per persoon.”

De wandeling eindigt met een bezoek aan de kerststallententoonstelling. Het Kerstcomité koos voor dit jaar exemplaren van Vlaamse kerststallenbouwers. Er staan ook Afrikaanse beelden. In het portaal van de Sint-Jozefkerk wordt een kerstcafé opgesteld. Deze initiatieven lopen van vrijdag 16 tot en met zondag 18 december. (jbr)

walter.vereecke@gmail.com

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners