“Kim Kardashian walgt van Kanye na onthullingen medewerkers”

Het was afgelopen week een behoorlijke klap toen bekend werd hoe Kanye ‘Ye’ West zich achter de schermen van Yeezy heeft gedragen tegenover zijn medewerkers. Maar ook voor Kim Kardashian sloeg het nieuws in als het bom. Want niet alleen zijn voormalige personeel was slachtoffer van zijn gedrag, ook Kim zelf werd - zonder dat ze zich daarvan bewust was - onderworpen aan zijn vernederingen.

wverBron: De Telegraaf

Kim zou volgens insiders walgen van wat Kanye allemaal gedaan heeft. Zo zou hij onder meer naaktbeelden van zijn ex-vrouw hebben laten zien tijdens sollicitatiegesprekken en bedrijfsmeetings en ook een “giftige en chaotische werkomgeving” gecreëerd hebben. Wat “het meest verontrustende gedrag” van Kanye wordt genoemd, is “zijn manipulatieve en op angst gebaseerde benadering van het leiden van het team”. Dit staat allemaal in een brief die enkele belangrijke ex-medewerkers verstuurd hebben naar de directie van Adidas, het merk waar Yeezy mee samenwerkte.

LEES OOK. Oud-medewerkers beschuldigen Kanye West van grensoverschrijdend gedrag: “Maak een sneaker die ik kan neuken”

Een insider, die met Us Weekly sprak, stelt dat Kim Kardashian geshockeerd was door alle onthullingen. Hoewel het nieuws al voor het weekend naar buiten kwam, wil ze echter nog niet reageren, omdat ze eerst alle informatie wil hebben. “Ze wilde zien welke foto’s de voormalige werknemers hebben gezien, ze wil gewoon alle details weten”, vertelde de insider aan het tijdschrift. Kim zou volgens de bron inmiddels doodsbang zijn. “Ze blijft zich maar afvragen wat het volgende is wat zal gebeuren.”

In het door Rolling Stone gepubliceerde artikel wordt beweerd dat een jonge man die op sollicitatiegesprek was voor een baan bij Yeezy, door West een “intiem” beeld van Kardashian te zien kreeg. Andere medewerkers zeggen ook dat Kanye een “expliciete” video van Kim aan verschillende collega’s binnen het bedrijf heeft laten zien.

LEES OOK. Kanye West stelt zich kandidaat voor presidentsverkiezingen in 2024 (en vraagt Donald Trump als running mate)

Kanye en Kim waren zes jaar getrouwd voordat ze in 2021 besloten te scheiden. Ze hebben samen vier kinderen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER