De bezoekers genoten van de feeërieke spektakels ©  yjs

8.000 bezoekers genieten van feeërieke editie van Putteke Winter: “Uitgegroeid tot een vaste waarde”

Sint-Niklaas -

In het provinciaal domein De Ster in Sint-Niklaas hebben zaterdagavond zo’n 8.000 bezoekers hun ogen uitgekeken tijdens Putteke Winter. Verspreid over het domein konden de vele gegadigden heel wat feeërieke taferelen en de magische sprookjessfeer aanschouwen. “Een evenement waar jong en oud van kunnen genieten”, klinkt het bij de bezoekers.

Yannick Joos

Op acht verschillende recreatiedomeinen in Vlaanderen vond zaterdagavond Putteke Winter plaats. Ook in het provinciaal domein De Ster in Sint-Niklaas werden de vele bezoekers ondergedompeld in een magische wereld vol mysterieuze figuren, opvallende lichtinstallaties, spectaculaire vuurshows en muziek. “Net zoals de voorbije jaren was ook deze editie van Putteke Winter bijzonder snel uitverkocht”, aldus Pieter Debaets, directeur van De Ster. “Het evenement spreekt een enorm breed publiek aan en is ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het najaar. Dit jaar mochten we opnieuw 8.000 toeschouwers verwelkomen. De formule met heel wat verrassende acts, vuurartiesten, het candy bos en het lichtspektakel blijft een schot in de roos.”

Ook de vele bezoekers genoten van de feeërieke taferelen. “We zijn aangenaam verrast door dit ingetogen spektakel”, vertellen Kelly en Kim uit Belsele. “De sfeer die er heerst is enorm fijn en het valt met quasi niks te vergelijken. Je komt er door tot rust en tegelijk ben je actief aan het wandelen. Het valt ook op dat alle leeftijden naar De Ster zijn afgezakt. Jong en oud kunnen hier op hun eigen manier genieten. Vooral de vuuract en het sprookjesbos spreken tot de verbeelding.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners