FPF

Ronaldo neemt al zijn Portugese ploegmaats mee uit eten en betaalt zelf de rekening, Saudische club wil hem lokken met monsterbod

Een dag na hun zege tegen Ghana (3-2) op het WK is de Portugese nationale voetbalploeg vrijdagavond uit gaan eten in Qatar. Sterspeler Cristiano Ronaldo nam zijn ploegmaats mee naar het recent geopende Tatel de Doha, waar hij samen met onder meer tennisspeler Rafael Nadal co-investeerder van is. Ronaldo betaalde achteraf dan ook de rekening.

Maarten Delvaux

Het explosieve interview van Ronaldo met Piers Morgan en zijn daaruitvloeiende afscheid bij Manchester United had de WK-voorbereiding van Portugal een beetje verstoord. De 37-jarige superster maakte dat donderdagavond goed door tegen Ghana de 1-0 te scoren op een strafschop die hij zelf had afgedwongen. Met een traktatie op vrijdagavond zorgde Ronaldo voor een extra goede groepssfeer richting het tweede groepsduel tegen Uruguay maandagavond.

Ronaldo zelf wordt ondertussen bij het Amerikaanse CBS nadrukkelijk gelinkt met Al Nassr uit Saudi-Arabië. Al Nassr zou 216 miljoen euro op tafel willen leggen om Ronaldo voor de komende drie jaar richting Riyadh te lokken. Of de eergierige Ronaldo voor zo’n monsterbod plooit of toch nog voor een Europese topclub kiest weten we allicht pas na het WK.

©  EPA-EFE

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Interlands