FC Berlaar-Heikant - KFC De Kempen

FC Berlaar-Heikant boekt zege op KFC De Kempen na goede eerste helft

FC Berlaar-Heikant is zaterdag in de eerste helft op voorsprong gekomen tegen KFC De Kempen. De bezoekers kwamen er in de tweede helft niet meer aan te pas. Het duel in de eerste provinciale Antwerpen eindigde op 3-1.

Bron: RBFA app

De thuisploeg opende de score toen Jari Verschoren scoorde na 18 minuten. Direct na de rust scoorde Cedric Volkaerts en vergrootte zo de voorsprong van Berlaar-Heikant. Kamiel Van Hoogten voerde in de 48e minuut de score verder op voor Berlaar-Heikant. Na een overtreding in de 56ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Yunus Efe van De Kempen met rood van het veld. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Dimitri Hairemans namens De Kempen. Maar De Kempen was niet bij machte vaker te scoren. Het was de zesde niet gewonnen wedstrijd op rij voor KFC De Kempen.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Berlaar-Heikant vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl De Kempen drie gelijke spelen en twee nederlagen heeft.

Op 3 december speelt FC Berlaar-Heikant om 19:30 uur een thuiswedstrijd tegen KFC De Vrijheid Herselt. KFC De Kempen treft dan in eigen huis KSK 'S Gravenwezel-Schilde.

DOELPUNTEN: 18' Verschoren 1-0, 46' Volkaerts 2-0, 48' Van Hoogten 3-0, 59' Hairemans 3-1.

GELE KAARTEN: 31' Gielis (De Kempen), 40' Meynendonckx (De Kempen), 50' Efe (De Kempen).

RODE KAART: 56' Efe (De Kempen).

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lagere reeksen