Ook de beenhouwer zorgt voor een laatste keer voor vlees. © yjs

Supermarkt op Heymanplein sluit volgende week definitief de deuren, maar winkel is nu al zo goed als leeg: “Het zal wennen worden”

Sint-Niklaas -

Wie door de winkelrayons van supermarkt Carrefour op het Hendrik Heymanplein in Sint-Niklaas loopt, stoot op heel wat lege rekken. De winkel sluit eind deze maand definitief de deuren en wordt nadien gesloopt. Momenteel is de winkel volop bezig met de uitverkoop van hun laatste producten.

Yannick Joos

In supermarkt Carrefour op het Sint-Niklase Heymanplein wordt op alle artikelen korting tot vijftig procent gegeven. Niet zozeer voor Black Friday, maar wel omdat de winkel volgende week definitief de deuren sluit. In principe is de sluiting voorzien voor aanstaande woensdag.

Gewoontedier

Wie alsnog een laatste winkelbezoek wil brengen aan de winkel, stoot nu al op een quasi lege winkel. Op een paar diepvriesproducten en schoonmaakmiddelen na, zijn de rekken bijna volledig leeg. “Het zal een aanpassing worden”, klinkt het bij de vaste klanten. “Mensen zijn gewoontedieren en het was steevast de gewoonte om hier onze inkopen te doen. Vooral het feit dat de winkel op zondagvoormiddag open was, was een enorm pluspunt.”

LEES OOK. Nieuwe supermarkt in Stationsstraat opent deuren in 2025

Na de sluiting wordt het gebouw gesloopt en zal er in 2025 een nieuw filiaal worden voorzien in de Stationsstraat. Tot die tijd zal de stad de site gebruiken in functie van de werken aan de Grote Markt en voor evenementen.

©  yjs

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners