De site Perron Noord waar Bar Perron neerstrijkt. © RR

Perron Noord en Chateau Paulette slaan handen in elkaar en worden Bar Perron

Brasschaat -

Chateau Paulette, het evenement dat de voorbije jaren in het park van Brasschaat voor winterse sferen zorgde, strijkt dit jaar vanaf 16 december neer op de site van Perron Noord. Perron Noord en Chateau Paulette worden dan tot 26 maart Bar Perron.

Vorig jaar stond Winterbar Chateau Paulette nog op de Hemelweide in het Gemeentepark. Dit jaar is het Winterdorp daar terug van de partij. Dat evenement is intussen omgetoverd tot Winterdroom met een rolschaatsbaan in plaats van een ijspiste.

Tom Vercammen en Dieter van Daele van Chateau Paulette: “We creëren een unieke beleving in een sfeervol chalet-decor. We openen vrijdag 16 december en blijven open tot en met zondag 26 maart. De bar is overdekt en verwarmd. We serveren winterse snacks, winterbarbecue en raclette. De bezoeker wordt ondergedompeld in een winters landschap met vele knusse hoekjes en een prachtige aankleding. Daar besteden we heel wat aandacht aan.”

Winterse toestanden met Bar Perron. © RR

“Brasserie Perron Noord is natuurlijk ook open. We organiseren geregeld après-ski en thema-avonden. Bar Perron is er ook voor bedrijven of grote groepen. We werken op maat met aangepaste formules. De ruimte kan ook privé afgehuurd worden.”

Perron Noord ligt naast het vliegveld met tal van natuurwandelingen. Voor de liefhebbers zijn er ook de spoorfietsen die in Kapellen vertrekken en aan Perron Noord hun draai nemen. “Waar andere winterbars de deuren sluiten aan het einde van de kerstvakantie gaan wij door tot eind maart. Er is een ruime parking vlakbij.” (jbr)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners