Een sfeerbeeld van De Molse 60 © rr

Inschrijvingen De Molse 60 starten op 1 december

Mol -

Wie volgend jaar wil deelnemen aan De Molse 60, kan zich vanaf 1 december inschrijven. Het jaarlijks wandelevenement aan De Maat in Mol vindt zaterdag 22 april 2023 plaats.

De Molse 60 is een unieke wandeling waarbij je via verschillende lussen langs prachtige natuurgebieden, meren en bezienswaardigheden trekt. Op zaterdag 22 april vindt de vijfde editie van het wandelevenement plaats.

Deze keer kunnen deelnemers kiezen uit wandelingen van 60, 50 of 32 kilometer. Deelnemen kost 38, 32 of 21 euro, afhankelijk van de afstand en inclusief een uitgebreide bevoorrading. Inschrijven kan vanaf 1 december. Omdat de plaatsen beperkt zijn, moet je er wel snel bij zijn en je plek reserveren op www.demolse60.be.

Ook de recreatieve wandelaar kan op 22 april terecht op De Maat voor kortere wandelingen zonder bevoorrading. Je kan kiezen uit twee wandelingen van 10 of 18 kilometer en betaalt 5 euro per persoon. Hiervoor hoef je vooraf géén tickets te kopen, maar gewoon tussen 10 en 17u langs komen.

Voor wie niet zo graag wandelt, organiseert De Molse 60 heel wat randanimatie op het centrale supporterspunt aan het jeugdverblijf op De Maat. Voor kinderen is er een aangepast aanbod in de vorm van een themawandeling van 3 kilometer of De Molse 60 KIDS. ’s Avonds is er ook een barbecue waarvoor je je kan inschrijven. (mto )

www.demolse60.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners