Operatie Ann Van den Broeck uitgesteld: “Ik hou jullie bemoedigende woorden vast tot volgende week”

Actrice Ann Van den Broeck (46) zou donderdag een operatie ondergaan als deel van haar kankerbehandeling, maar die is uitgesteld. De Antwerpse had koorts en werd naar huis gestuurd. De operatie wordt een week vooruitgeschoven.

edb

Woensdag maakte Van den Broeck bekend dat ze dit jaar niet meedoet aan de Winterrevue. “De repetitieperiode is te zwaar en komt te vroeg”, zei ze daarover. De actrice zou normaal donderdag een borstsparende operatie ondergaan, waarbij een stuk weefsel wordt weggehaald. Maar die ging dus niet door.

Donderdagochtend meldde de actrice zich met meer dan 38 graden koorts aan in het UZA, schrijft ze op Instagram. De operatie werd daarom een week uitgesteld, maar ze blijft positief. “Ik hou jullie bemoedigende woorden vast tem volgende week donderdag! En nu…een dafalganneke en een dutje onder een dekentje.”

In augustus werd bekend dat Van den Broeck borstkanker heeft. Na de diagnose stond ze nog op het podium in de musical Mamma Mia!, maar nu neemt ze haar rust. Na de operatie zal ze zich toeleggen op haar herstel. De actrice had woensdag ook positief nieuws voor haar volgers: ze is over de helft van haar traject en op de laatste MRI was de tumor niet meer te zien.

LEES OOK. Ann Van Den Broeck ondergaat operatie en moet passen voor Winterrevue: “Mijn hart zegt ja, maar mijn lichaam zegt hardnekkig nee”

Vastgoed

Jobs in de regio