©  AFP

Alle sociale media-accounts van Jennifer Lopez op zwart en geen posts meer op Instagram: wat is er aan de hand?

Jennifer Lopez heeft alle berichten op haar Instagram-account weggehaald en haar profielfoto vervangen door een zwarte afbeelding. Zangeressen Beyoncé en Taylor Swift deden dat eerder ook al vlak voor de aankondiging van een tournee of nieuw album. Zou J.Lo hetzelfde van plan zijn?

lto

De 226 miljoen volgers van Jennifer Lopez kunnen sinds kort geen enkele foto meer zien op het Instagram-account van de zangeres. Eerder deze week plaatste de ster nochtans nog een video online waarop ze haar man Ben Affleck knuffelt, maar die post en alle andere zijn nu verdwenen.

Eerdere inhoud blijft wel nog steeds zichtbaar op Twitter, Facebook en TikTok, maar ook op die pagina’s heeft ze haar profielfoto aangepast naar een zwarte afbeelding. Lopez heeft nog geen commentaar gegeven op de veranderingen, maar er wordt al volop gespeculeerd dat ze op het punt staat een belangrijke carrière-aankondiging te doen.

Grote namen zoals Beyoncé en Taylor Swift deden dat namelijk eerder ook al voor ze een nieuwe tournee of album aankondigden.

©  Instagram/ Jennifer Lopez

Vastgoed

Jobs in de regio