In dit voormalig gebouw van Fluvius in de Nijverheidstraat in Vosselaar installeert het lokaal bestuur een kinderopvang. © RR

Lokaal bestuur zoekt uitbater voor nieuwe kinderopvang

Vosselaar

Het lokaal bestuur van Vosselaar is op zoek naar een uitbater van een kinderopvang in de Nijverheidstraat in Vosselaar.

De gemeente kocht onlangs het voormalige klantenkantoor van Fluvius in de Nijverheidstraat aan. “Het doel van deze aankoop is om een locatie in Vosselaar op de markt te brengen waar een privé-persoon of organisatie een kinderopvang voor kinderen van 0 tot 3 jaar kan organiseren”, zegt Inge Van Goubergen (CD&V), schepen van Kinderopvang in Vosselaar. “De nood aan plaatsen voor de opvang van baby’s en peuters is groot. De gemeente wil met deze aankoop hiervoor een oplossing bieden.”

Het lokaal bestuur pakt op maandag 5 december om 19u uit met een informatieavond in het gebouw in de Nijverheidstraat 9 in Vosselaar. Geïnteresseerden kunnen die avond het gebouw bezichtigen en ze krijgen antwoorden op al hun vragen.

Kandidaturen voor de uitbating van de kinderopvang kunnen ten laatste op dinsdag 3 januari 2023 worden bezorgd aan het onthaal van het gemeentehuis. Op donderdagvoormiddag 5 januari kunnen potentiële uitbaters hun kandidatuur komen toelichten. De procedure voor inschrijving met alle voorwaarden is beschikbaar op de website van de gemeente Vosselaar. (bvdl)

www.vosselaar.be

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio