©  Joris Herregods

Supporters in De Vleeshalle schreeuwen Rode Duivels naar winst

Mechelen -

De Vleeshalle in Mechelen opende woensdag om 18u de deuren voor supporters van de Rode Duivels. Toen de scheidsrechter de wedstrijd tegen Canada om 20u op gang floot, zat de sfeer er al goed in.

Ook de vrienden Jen Stratsaert, David Van den Bosch, Niels Boterman, Steven Soetewey, Pieter van der Velde, Michaël Geens, Sybren Goovaerts, Benjamin Van den Bon, Ruben Van Dam en Mats Walschaers waren aanwezig. Winst of verlies, er moest sowieso iets gevierd worden. “Pieter is vandaag voor de tweede keer vader geworden. Zoontje Fil zorgde dus al voor heel veel vreugde. Hopelijk doen de Rode Duivels daar nog een schepje bovenop”, zegt Jen.

En of zoontje Fil geluk bracht! Na de overwinning van onze nationale trots gelooft de vriendengroep weer helemaal in de wereldtitel.

Ook voor de volgende matchen kunnen supporters terecht in De Vleeshalle. Zondag 27 november spelen de Belgen om 14u tegen Marokko en op donderdag 1 december geven ze Kroatië partij. Indien de 1/8ste finales worden bereikt, blijft De Vleeshalle de wedstrijden uitzenden. Vooraf een tafel reserveren is nodig. (jivn)

https://www.devleeshalle.be/nl/event/wk-voetbal-in-de-hal/

©  Joris Herregods

©  Joris Herregods

©  Joris Herregods

MEER OVER WK voetbal 2022

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio