In november 2019 vond V&E meets Dancarta voor het laatst plaats. © Elke Lamens

Fanfare en dansschool vinden elkaar in wervelende show ‘V&E meets Dancarta’

Brecht -

Fanfare Vlijt en Eendracht, of de V&E band, en dansschool Dancarta slaan op 26 november voor de derde keer de handen in elkaar voor een show vol muziek en dans. Het is al van 2019 geleden dat V&E meets Dancarta’ kon plaatsvinden. Maar ze hebben elkaar teruggevonden en brengen dit keer Yasmine Alves als zangeres mee.

In de gebouwen van LSB in ambachtszone De Ring is het op zaterdag 26 november opnieuw feesten geblazen. De 25 muzikanten van de V&E band brengen bekende, aanstekelijke en dansbare muziek voor jong en oud. Ze brengen verschillende genres, van bigband over ballroom tot bekende hits en schlagers onder leiding van dirigent Ronny Verheyen.

De V&E band brengt voor deze gelegenheid de Brechtse zangeres Yasmine Alves mee, die afgelopen jaar al hoge ogen gooide met haar duet met Natalia in het vtm-programma I can see your voice. Intussen heeft ze ook al haar eerste single uit. “Ik zing in totaal tien liedjes met de liveband en mag ook mijn eigen nummer brengen”, verklapt ze alvast.

De dansers van Dancarta volgen de ritmes van de V&E band. © Elke Lamens

De dansers van Dancarta bedachten verschillende choreografieën op de verschillende muziekgenres. Het belooft dus een erg gevarieerde avond te worden. Verwachting is dat daarna ook het publiek zal meedansen. De voorbije edities barstte er een geweldige afterparty los met DJ Wim, tot in de vroege uurtjes. V&E meets Dancarta, 26 november om 20u, LSB Rent, Ondernemerslaan 2, Brecht. Een ticket kost 20,80 euro.

 (ella)

Tickets V&E BAND meets DANCARTA: Part 3 ; www.vlijtmeetsdancarta.be

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio