Witgoor Sport hoopt zaterdag te kunnen vieren tegen ASV Geel. © Mpics

Extra veiligheidsmaatregelen voor derby Witgoor Sport - ASV Geel

Dessel -

In derde amateurklasse B neemt Witgoor Sport het zaterdagavond op tegen ASV Geel. Voor dit burenduel gelden speciale veiligheidsmaatregelen en de richtlijnen moeten door alle supporters nauw opgevolgd worden.

Annelies Frederickx

Met het oog op de derby tegen ASV Geel kondigt Witgoor Sport enkele praktische richtlijnen mee. Voor het burenduel zijn gescheiden ingangen voorzien die de Desselse en Geelse supporters naar de respectievelijke vakken leiden. De supporters van Witgoor Sport hebben toegang tot de site via het middenpad tussen de twee trainingsvelden. De toegang tot het stadion is voorzien via de middeningang tot loket 2. Thuissupporters parkeren hun wagen best zo ver mogelijk naar achter op de parking, maar iedereen wordt nadrukkelijk gevraagd om met de fiets naar de wedstrijd te komen. Tussen de trainingsvelden wordt een grote fietsparking voorzien. De achterste toegang door het bos zal afgesloten zijn.

De supporters van ASV Geel krijgen toegang tot het stadion via de hoofdingang tot loket 1 en de bezoekers kunnen de site bereiken via de zijdreef naast het rechtse trainingsveld. Bussen zullen onder begeleiding achteruit kunnen parkeren in de zijdreef, waar enkel autocars zijn toegelaten. Aan Geelse automobilisten wordt gevraagd om hun wagen zo ver mogelijk naar voor te parkeren in de omliggende straten. Voor de bezoekers zijn er toiletten en een drankgelegenheid voorzien naast het voetbalveld, maar om praktische redenen zal er geen eetstand beschikbaar zijn.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners