Nieuwe Westweg en Antwerpsebaan krijgen nieuwe

Hele weekend asfalteringswerken Nieuwe Westweg en Antwerpsebaan

Berendrecht, Stabroek -

Dit weekend wordt er gewerkt aan de Nieuwe Westweg en de Antwerpsebaan. Dat hindert niet alleen gemotoriseerd verkeer, ook de fietsers gaan hinder ondervinden.

Wie Stabroek verlaat via het Laageind komt aan het einde terecht op de Antwerpsebaan. Dat is een veel gebruikte weg naar de haven en Berendrecht. In de richting van het polderdorp splitst de Antwerpsebaan. De Nieuwe Westweg brengt je verder de haven in, de Antwerpsebaan brengt je naar Berendrecht. 

De Port of Antwerp Bruges gaat zaterdag 26 en zondag 27 november werken uitvoeren. Op de Nieuwe Westweg en de Antwerpsebaan wordt dan een nieuwe toplaag asfalt aangebracht. Ook de fietsoversteek ter hoogte van de spoorweg wordt vernieuwd.

Op zaterdag 26 november vinden er asfalteringswerken plaats op de Nieuwe Westweg in het havengebied. Er is verkeer richting Berendrecht mogelijk.

Op zondag 27 november wordt geasfalteerd in het gedeelte Antwerpsebaan vanaf het Laageind tot de Nieuwe Westweg. Dan is er geen verkeer richting Berendrecht mogelijk.

(evdw)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners