©  Wijnegem Shop Eat Enjoy

DISCUSSIE. Wat vind je van de uitbreidingsplannen van het Wijnegem shoppingcenter?

Niet alleen het nieuwe ontwerp voor de Boerentoren roept dezer dagen controverse op. In Wijnegem zijn ze vooral bezig met de uitbreidingsplannen van het Wijnegem shoppingcenter. Buurtbewoners, maar ook Unizo en een aantal (overheids)diensten en agentschappen kanten zich tegen de plannen, maar wat vind jij ervan?

Als het van de uitbaters van het shoppingcenter, officieel Wijnegem Shop Eat Enjoy, afhangt, krijgt het huidige complex, dat dateert uit de jaren 90, een serieuze upgrade. Zo zou er een aparte foodcourt komen met attracties zoals een glijbaan en is er zelfs een nieuw bioscoopcomplex voorzien.

Snel na de bekendmaking van de plannen verzetten tal van buurtbewoners zich al tegen de “megalomane” plannen en intussen worden zij bijgetreden door zelfstandigenorganisatie Unizo, het departement Mobiliteit en Openbare Werken, het Agentschap Wegen en Verkeer en het Agentschap Natuur en Bos.

LEES OOK. “Moet geen pretpark worden”: uitbreiding Wijnegem shoppingcenter nog lang niet zeker

Wat vind jij? Is het een goede zaak dat het Wijnegem Shopping Center wil uitbreiden en moderniseren? En moet het dan volgens de plannen zoals ze nu voorliggen?

MEER OVER Discussie

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio