© RBFA

Rode Duivels op het podium van Werf44

Schilde -

Het WK in Qatar is staat op de affiche van Werf 44. Janick Doré, uitbater van de brasserie van het gemeenschapscentrum, mag van de gemeente de grote zaal gebruiken om de wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm uit te zenden, maar gratis is dit niet.

De Belgen staan woensdag om 20 uur voor de eerste grote test tegen Canada. Daarna volgt op zondag 27 november om 14 uur tegenstander Marokko. Voor de laatste poulewedstrijd moeten de Rode Duivels het opnemen tegen Kroatië op donderdag 1 december om 16 uur.

Die drie wedstrijden kan je dus optimaal beleven in Werf 44. “In de grote zaal hangen we een projectiedoek van 6 op 3,75 meter. Tot driehonderd mensen kunnen de wedstrijd in optimale omstandigheden volgen”, aldus de horecaman.

“We plaatsen statafels in de zaal. Er zal ook een toog staan om drank te bestellen. Verder voorzien we hotdogs, hamburgers en frietjes met vers stoofvlees.”

Zolang de Rode Duivels doorstoten, blijft Brasserie W44 de wedstrijden sowieso uitzenden. Een match komen kijken op groot scherm kost 5 euro per persoon, inclusief één consumptie.

Plaatsen reserveren kan door te bellen naar het nummer 03 384 25 28. (jaa)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners