Heel wat ondernemers vonden elkaar bij bouwbedrijf Janssens en in ’t Centrum. © Gemeente Brecht

Recordaantal zaakvoerders en landbouwers vindt elkaar op Ondernemersevent

Brecht -

Met 220 ondernemers registreerde het Ondernemersevent van de gemeente een recordopkomst. Dit keer was ook een aantal landbouwers present. De ondernemers reageerden enthousiast en zijn vragende partij voor nieuwe edities.

“Het Ondernemersevent was een schot in de roos. Met 220 inschrijvingen werden onze stoutste verwachtingen overtroffen”, bekent schepen van Lokale Economie Kris Janssens (N-VA). “Het groot aantal inschrijvingen bewijst dat er nood is aan een event waar de vele ondernemers en zelfstandigen in onze gemeente elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten.”

Voor schepen van Landbouw Frans Van Looveren (CD&V) viel vooral de aanwezigheid van landbouwers op. “Dit is een groep die zich anders niet makkelijk aangesproken voelt.” Het was pas de tweede keer, sinds 2016, dat de gemeente een ondernemersevenemt organiseerde. Op de eerste editie zes jaar geleden vond een honderdtal ondernemers elkaar. Dit keer verzamelden de Brechtse ondernemers bij bouwbedrijf Janssens in Sint-Lenaarts en trok na een rondleiding in de nieuwe showroom naar het Ontmoetingscentrum.

Daar gaf Brechtenaar Tom Saeys, trainer bij de Expert Academy, de ondernemers tips en tricks om te netwerken. (ella)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio