Wout Van Aert is sinds midden dit jaar aandeelhouder van Heylen Vastgoed.  ©  rr

Wout Van Aert opent in Mechelen nieuw vastgoedkantoor van Kempense groep

Mechelen -

Wielrenner Wout Van Aert heeft recent in Mechelen een nieuw kantoor van Heylen Vastgoed geopend. De topsporter is midden dit jaar samen met zijn vrouw aandeelhouder geworden van de Kempense groep die actief is in een groot deel van Vlaanderen. Het was zijn eerste acte de présence.

Sven Van Haezendonck

Heylen Vastgoed had al sinds 2017 een kantoor in de Mechelse binnenstad, op de hoek van de Korenmarkt met de Moensstraat. Door de groei van de activiteiten in de Dijlestad verhuisde het kantoor naar het voormalig gebouw van Maxi Zoo in de Oscar Van Kesbeeckstraat.

Het pand stond al even leeg, want een jaar geleden verhuisde de dierenspeciaalzaak naar winkelpark Malinas. Met een oppervlakte van zo’n achthonderd vierkante meter is de nieuwe locatie van Heylen Vastgoed meteen een van de grootste vastgoedkantoren in ons land.

“Sinds de pandemie deed ons team dubbel zo veel transacties als voordien. Een nieuwe en ruimere thuishaven was dringend nodig”, zegt bestuurder Johan Heylen. De Mechelse vastgoedmarkt blijft ook groeien.

Aangenaam vertoeven

“Mechelen is de voorbije jaren steeds aantrekkelijker geworden. De stad ligt tussen de duurdere centrumsteden en het is er aangenaam vertoeven. We zagen de voorbije jaren vooral veel jongere mensen naar Mechelen verhuizen en de vraag naar vastgoed toenemen”, vertelt Bob Quirynen, verantwoordelijke van het kantoor in Mechelen.

In het nieuwe kantoor is plek voor twee grote vergaderzalen, waar tot wel honderd mensen kunnen samenkomen. Personeel kan er tijdens de pauze een potje biljarten of een ‘180’ darten. In Mechelen is de groep overigens op zoek naar nog vijf nieuwe krachten.

Wout Van Aert en zijn vrouw Sarah De Bie zijn net voor de start van de Ronde van Frankrijk aandeelhouder geworden van Heylen Vastgoed. De groep telt nu bijna twintig vestigingen in de Kempen en in de ruime regio rond Antwerpen en Mechelen, maar ook in Oost-Vlaanderen en Limburg. De groep kijkt actief naar potentieel op de vastgoedmarkt in Vlaams-Brabant. (svh)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Bedrijven Mechelen