©  VTM

‘K2 zoekt K3’-finaliste Amy zal Hanne niet vervangen in Sinterklaasshow: “Ik gok op Remi”

Amy Courtens (26) is niet de verrassing op de Grote Sinterklaasshow in het Sportpaleis binnenkort. Dat laat ze weten in Dag Allemaal. Nadat Diede de K3-shows in Nederland voor haar rekening nam, zou iemand anders Hanne vervangen in het Sportpaleis. Amy gokt zelf op haar K2 zoekt K3-collega Remi De Smet.

edb

Amy zegt in Dag Allemaal dat ze helemaal niet boos was toen bleek dat Diede de vervangster van Hanne zou worden. De Nederlandse mocht de plaats van Hanne innemen terwijl zij rust nam in de laatste weken van haar zwangerschap. “Ik gun het haar volledig”, zegt Amy.

LEES OOK. ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede spreekt voor het eerst over invalbeurt bij K3: “Straks is het weer voorbij, dus ik moet ervan genieten”

Voor Courtens is K3 een afgesloten hoofdstuk. “Ik ben dus niet de verrassing op de Sintshow”, verduidelijkt ze. Studio 100 liet eerder al weten dat Hanne tijdens de shows in het Sportpaleis op 3 en 4 december vervangen zal worden, maar niet door Diede. “Ik zet mijn geld in op Remi uit K2 zoekt K3. Hoe tof zou dat zijn?”

Remi viel net voor de finale af in ‘K2 zoekt K3’. ©  VTM

De Nederlandse juicechannels stuurden vorige week geruchten over die vervanging de wereld in. De naam van ex-K3’tje Josje Huisman werd genoemd. Zij stak de draak met dat nieuws op Instagram. “Ik weet zelfs niet of ze mijn nieuw nummer hebben.”

LEES OOK. “Ik denk niet dat ze mij gaan bellen”: Josje Huisman over geheimzinnige vervangster bij K3 voor Sportpaleis-shows

Vastgoed

Jobs in de regio