Nökkvi Thórisson (Beerschot) voor het eerst vader geworden

Beerschot-spits Nökkvi Thórisson (23) is maandag vader geworden van een zoontje. Voor hem en zijn vrouw María Lillý Ragnarsdóttir is het hun eerste kindje. En aangezien de spruit geboren is in de Koekenstad mag hij zich officieel Antwerpenaar noemen.

tsfn

Begin deze maand vertelde Thórisson in een interview met jouw krant nog over het nakende vaderschap. “We kijken er enorm hard naar uit”, zei hij toen. “Mijn vrouw is intussen naar België overgevlogen en zal vanaf nu samen met ons zoontje permanent in Antwerpen blijven wonen. Wij houden enorm veel van deze stad. We voelen ons hier echt op ons gemak.”

Zoals de IJslandse traditie het voorschrijft zal het zoontje van het koppel de achternaam ‘Nökkvason’ - letterlijk: ‘zoon van Nökkvi’ - krijgen. De voornaam maakte het koppel nog niet bekend.

Misschien geeft het heuglijke nieuws de aanvaller wel vleugels het komende weekend. Zaterdag neemt Beerschot het namelijk op tegen de beloften van Anderlecht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners