©  dvk

Hier kan je in het Waasland naar de Rode Duivels komen kijken

Waasland -

Ook het Waasland supportert de komende weken voor de Rode Duivels op het WK in Qatar. Bekijk hier waar je kan gaan supporteren.

Beveren

In Beveren kan je onder andere in het stadion van SK Beveren naar de matchen van de Rode Duivels komen kijken. In café E van de Freethiel (Stadionplein 1) wordt een groot scherm opgesteld. Ook in Café Meilsen (Gaverlandstraat 131) en Sportcafé Kantien (Albrecht Rodenbachlaan 23) kan je de matchen volgen.

Hamme

Op de parking van ’t Jachthuis aan de Bootdijkstraat 88 in Moerzeke kan je naar de matchen van de Rode Duivels komen kijken, een initiatief van de carnavalisten van De Moesenezen.

Kruibeke

Café Balo - Balo Mundo (OLV-plein 9) is de plaats om naar de matchen van het WK te komen kijken in Kruibeke. Ook verschillende cafés, zoals Vogelzang (G. De Creemerstraat 137 in Rupelmonde) en De Stoomtram (Bazelstraat 79) zetten de grote schermen aan.

Lokeren

Nachtclub Radar in Lokeren zendt de matchen van de Rode Duivels uit op groot scherm. Meer info over het (betalende) evenement vind je hier. Het evenement in de Kollerzaal in Lokeren is last minute afgelast.

Moerbeke

VZW De Crevestraat - Parochiecentrum De Kring zet de deuren open voor voetbalfans.

Sint-Gillis-Waas

Enkele cafés in Sint-Gillis-Waas ontvangen de komende weken graag voetbalfans om samen naar de WK-matchen te kijken. Onder andere Café ’t Park (Burgemeester Omer De Meyplein), Sportcafé (Kieldrechtstraat in De Klinge), Café Blinker (Burgemeester Omer De Meyplein) en Café Den Decker (Gentstraat in Sint-Pauwels) nodigen voetbalfans uit.

Sint-Niklaas

In de Circus Soccer Arena in het Sint-Niklase Industriepark West halen ze alles uit de kast om de fans van de Duivels in de watten te leggen. Hier vind je meer info over het evenement. Ook in De Casino in de Stationsstraat worden de matchen uitgezonden. In Gyselstraat in Nieuwkerken is er een voetbaldorp van Gysellaancomité en de Landelijke Gilden. De tennisclub van Sint-Niklaas (Puytvoetwegel 91b) richt een winterbar op om samen met andere voetbalfanaten de matchen van de Rode Duivels te kunnen volgen.

Stekene

Jeugdhuis De Cramme (Nieuwstraat) zet de komende weken de grote schermen aan voor de matchen van de Rode Duivels.

Waasmunster

De Scouts Sombeke hebben een WK-café ingericht om vanaf woensdag alle wedstrijden van de Rode Duivels te presenteren.

(red)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER WK voetbal 2022