Aangeboden door JOBAT

Ligt jouw droomjob klaar op jobbeurs West-Vlaanderen?

Op donderdag 24 november 2022 in de namiddag organiseert Jobat in het BMCC in Brugge zijn jobbeurs voor West-Vlaanderen. Honderden jobs liggen er voor het rapen. Maar je kan er ook terecht voor coaching, carrière-advies en een gratis professionele fotoshoot voor je cv of online profiel.

William VisterinBron: Jobat.be

De jobbeurs van Jobat, die voor het eerst plaatsvindt in het BMCC, is bedoeld voor iedereen die wil werken in de regio van West-Vlaanderen. Nu al zijn een veertig standhouders present in Brugge. Zij bieden diverse functies aan: van administratie, retail, customer service, finance, engineering, communicatie, HR, zorg, techniek, logistiek en bouw.

Ook bij de standhouders/werkgevers duiken diverse namen op. Zo zijn onder meer van de partij: Proximus, Agristo, AZ Sint-Jan Brugge Oostende, PepsiCo, CNH, Port of Antwerp/Bruges, Advionics, TUI airlines, G4S, vind! en Carrefour.

Wil je tijdens de beurs je cv voorleggen aan de deelnemende bedrijven? Dat kan door je cv op voorhand toe te voegen in Mijn Jobat. Op je toegangsbewijs voor de beurs zal een persoonlijke code staan. Als je je cv op Mijn Jobat plaatst of updatet, dan kunnen de aanwezige recruiters je cv snel opvragen aan de hand van je persoonlijke code.

Gratis carrièreadvies, workshops, foto én massage

Maar de jobbeurs is meer dan puur solliciteren. Ook je loopbaan staat op de agenda. Heb je geen idee welke job bij jouw profiel past? Is het tijd voor een carrièreswitch? Of wens je een CV analyse? Stel je meest prangende carrièrevragen aan één van onze ervaren carrièrecoaches op de Jobat stand. En er is nog veel meer! Naast een fotograaf die gratis foto’s maakt voor je cv of online profiel, zorgt ook massagetherapeut Luc Motmans voor ontspannende massages.

Bovendien kan je enkele zeer interessante - én gratis! – workshops bijwonen op de stand van Jobat. Zo belicht Peter Wegge, coach bij A-Lissome, hoe in je loopbaan om te gaan met perfectionisme. VDAB-coach Liesbeth Beeuwsaert berekent dan weer jouw kansen op de arbeidsmarkt voor een job in de administratie. Filip Bauwens van NextStep coaching van zijn kant leert je hoe een spetterend cv op te maken én hoe je meer loopbaangeluk kan ervaren. Jobat brandmanager Anja Van Aerde tenslotte brengt je in 5 stappen klaar voor de arbeidsmarkt. Kortom: alleen maar nuttige tips en advies, de hele jobbeurs door, van begin tot einde.

Update of upload je cv

Voor elk wat wils in Brugge

Heel wat werkgevers/standhouders zullen je alvast met open armen ontvangen op de jobbeurs. We vroegen hen waarom een bezoek aan hun stand zeker de moeite waard is. Lees wat zij voor jou in petto hebben...

Jobbeurs Brugge

Jobbeurs West-Vlaanderen 2022

Bron: Jobat.be