Indoor supporteren voor de Rode Duivels. © Neel Vermeiren

De Rode Duivels op groot scherm @ Bar Woest Winter

Wuustwezel -

Zomerbar Woest opent ook de deuren tijdens de wedstrijden van de Rode Duivels. Een en ander gebeurt indoor In de Groene Boogloods in Sterbos.

“Als de WK-koorts stijgt, stijgen normaal ook de temperaturen, maar dat is deze editie wel net iets anders”, melden de organisatoren. “Omdat het buiten lekker fris is, voorzien wij een groot scherm indoor om je samen warm te schreeuwen en de Rode Duivels aan te moedigen. Net als bij het EK voetbal 2021 slaan de Lichttorens en Bar Woest de handen in elkaar om de gegadigden te voorzien van gezellige voetbalavonden met frisse pintjes en ander lekkers. De locatie waar vorig jaar ook ‘Bar Woest Winter’ plaatsvond, wordt voor het WK omgebouwd tot een duivelse supporterskeet voor alle wedstrijden van onze jongens.”

Toegangsticket reserveren

Om een perfecte sfeervolle ervaring te kunnen bezorgen en doordat de plaatsen beperkt zijn, werken de organisatoren met toegangstickets. Een ticket kost per wedstrijd 5,4 euro, incl. servicekosten. Aan de inkom ontvang je op vertoon van je voorverkoopticket alvast een drankbonnetje. Nog meer bonnetjes voor drankjes en snacks kan je ter plaatse kopen. Er zijn alleen staanplaatsen met goed zicht op het scherm. Er is geen vestiaire. De deuren van deze geïmproviseerde voetbaltempel openen twee uur voor de wedstrijd zodat iedereen zich goed kan opwarmen en sluiten om 23 u. Voor en na de wedstrijden zullen dj’s het feest opvrolijken. De locatie is De Groene Boogloods, Den Isomo / Nijverheidsstraat, Sterbos-Wuustwezel. De organisatoren vragen om bij voorkeur te voet of met de fiets te komen. 

Neel Vermeiren

www.barwoest.be/wk2022

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners