De fraaie goal van Nando Nöstlinger (rechts) leverde slechts één punt op. © koen fasseur

Nöstlinger slikt met Cappellen late gelijkmaker: “Het zit de laatste weken allemaal tegen”

Een punt dat aanvoelt als een nederlaag. Cappellen klom tegen Tongeren tot tweemaal toe op voorsprong, maar het zag in blessuretijd de wenkende zege alsnog uit handen glippen. “We blijven bijzonder teleurgesteld achter”, aldus doelpuntenmaker Nando Nöstlinger.

De thuisploeg had in de eerste helft duidelijk het betere van het spel. “De 1-0-ruststand was oververdiend”, vertelt Nöstlinger. “We hadden de wedstrijd niet alleen onder controle, we hadden ook kansen genoeg om meer dan één keer te scoren. Helaas lukte dat niet en dat brak ons in de tweede helft zuur op.”

Moeilijke tweede helft

Cappellen had het na de pauze inderdaad een pak lastiger. “Toch slaagden we er na de Tongerse gelijkmaker in om opnieuw voorsprong te klimmen. Bovendien stonden we goed en hebben we al bij al niet veel weggegeven. Daarom kwam de late gelijkmaker nog eens zo hard aan. Zeker omdat het niet eens een kans was. Bij zo’n afstandsschot is het vooral alles of niets”, aldus de doelpuntenmaker. En het werd dus alles voor de bezoekers. “Daardoor bleven wij bijzonder teleurgesteld achter. En niet alleen omdat de gelijkmaker pas in de 92ste minuut viel. Als er ook gewoon één ploeg verdiende te winnen, dan waren wij dat wel. Anderzijds kunnen we ons wel optrekken aan het geleverde spelniveau. Ik vond ons best een goede wedstrijd spelen.”

Cappellen wacht zo al vijf wedstrijden op een nieuwe overwinning. “Het is nochtans zeker niet zo dat we slecht spelen. Enkel vorige week in Londerzeel (5-1-nederlaag, nvdr) kenden we een offday, maar in alle andere wedstrijden had het evengoed volledig anders kunnen uitdraaien. Het zit gewoon allemaal wat tegen de laatste tijd. Terwijl het leer in het begin van het seizoen vaak heel goed viel voor ons, is het nu dikwijls net niet”, sluit Nöstlinger zijn analyse af.

Vastgoed

Jobs in de regio