© JAA

Winterdorp jumpend van start

Schilde -

Van een spetterend openingsfdeest gesproken. Olivier Seminck en Kristof De Groote hadden dj FRANK uitgenodigd om de après-skibar van hun Elite Reklaam Winterdorp Schilde in te huldigen. De tent stond meteen op z’n kop.

Dj FRANK was vrijdag in the house en dat hebben de zowat 1500 bezoekers geweten. Ze dansten en sprongen naar goede traditie mee op de muziek die de dj uit Schoten uit zijn mengtafel toverde. De in bruikleen gekregen skilatten zorgden voor de sfeer van een echte après-skibar.

Dj FRANK en medeorganisator Kristof De Groote. © RR

Een opsteker voor de organisatoren van Winterdorp Schilde die er ondanks de voortekenen van toren hoge energieprijzen toch maar weer aan begonnen zijn. Een week vroeger zelfs dan anders om deze week ook al de Rode Duivels te kunnen meepikken op groot scherm.

Of zo’n massa dan neit moeilijk gaat doen wanneer al rond kwart voor elf het sein voor de laatste bestelling weerklinkt? “Nee, echt niet”, aldus Olivier Seminck. We noteerden geen enkel incident. Iedereen was duidelijk alleen maar gekomen om zich te amuseren en we hebben met eigen ogen kunnen vaststellen dat dit gelukt is. Ook de uittocht verliep zonder tegenpruttelen. Om 23 uur was onze bar leeg.”

Oh ja. Er werd ook al geschaatste tijdens dit openingsweekend, zij het nog niet massaal. Voorlopig is er nog plaats genoeg op de piste en het ijs is van topkwaliteit. Wie toch nog twijfelt, kan zich aanmelden voor de schaatsinitiaties die Winterdorp organiseert. Kunstschaats-topper Kirsten Verbist werd daar voor ingehuurd en zij neemt beginners graag op sleeptouw op maandagen 21 en 28 november, zowel om 17 als 18.30u.  ( )

De schaatsbaan is open en beschhikt over echt ijs. © JAA

© JAA

© JAA

© JAA

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners