Na afloop poseerde het gelukkige paar met hun collega-warriors. © TFW

Training For Warriors-leden helpen Glenn bij huwelijksaanzoek: “Een magisch moment, het plaatje klopte helemaal”

Beerse -

Training For Warriors Beerse vormt een hechte fitness-gemeenschap. Dat werd zaterdagochtend nogmaals duidelijk want een dertigtal leden hielp hun collega Glenn bij zijn huwelijksaanzoek. Vriendin Joke zei volmondig ‘ja’, maar na afloop stond het toekomstige bruidspaar nog een grote verrassing te wachten.

Annelies Frederickx

De leden van Training For Warriors uit Beerse beleefden zaterdagmorgen een wel heel speciale training. “Een drietal weken geleden vroeg Glenn mij of ik wilde helpen bij zijn huwelijksaanzoek”, vertelt eigenaar Rob Broeckx. “We bekokstoofden een plan om Joke op een speciale manier te verrassen en iedereen zou daarbij helpen.”

Het plan van Glenn en Rob dreigde evenwel in duigen te vallen. “Onze Engelse bulldog is als een bowlingbal tegen het been van Joke gebotst”, vertelt Glenn. “Daardoor leek ons plan inderdaad in duigen te zullen vallen, want Joke kreeg een gips om haar been en zou dus niet kunnen trainen. Gelukkig vonden we hiervoor een oplossing.”

De flashmob werd opgevoerd terwijl Joke toekeek vanuit haar versierde rolstoel. © TFW

“Om Joke toch naar de training te lokken, zetten we een charity event op poten”, aldus Rob Broeckx. “De training zou doorgaan voor het goede doel en er werd rondgegaan met een collectebus. Terwijl ik zat te praten met Joke viel de elektriciteit uit. Ik vroeg Joke om mij te vergezellen naar de zekeringenkast om met haar gsm licht te schijnen. We zetten haar in een versierde rolstoel, maar dat had ze niet in het snuitje. Toen we aan het einde van de zaal kwamen sprong het licht weer aan en begon de muziek te spelen.”

Lego

Een dertigtal leden van Training For Warriors danste een flashmob op Cupido Shuffle. Omdat Joke droomde van een paard en koets werd haar versierde rolstoel voortgetrokken door twee mensen met houten paardenhoofden en touwen. Aan het einde van de erehaag zat Glenn geknield. “Omdat we beiden verzot zijn op Lego bouwde ik een boek waaruit de ring tevoorschijn kwam”, legt de toekomstige bruidegom uit. “Het was echt een magisch moment, want het plaatje klopte helemaal. Ze zei ja en dat in het bijzijn van onze collega-warriors. Bovendien had Joke niets in de gaten en dat maakte het allemaal nog specialer.”

Ondanks de aanwezigheid van hun collega-warriors beleefden Glenn en Joke toch een intiem moment. © TFW

Vriendin Joke viel zaterdagochtend inderdaad van de ene verbazing in de andere. “Eigenlijk was ik al even aan het wachten op een huwelijksaanzoek, maar dit had ik echt niet verwacht”, zegt de toekomstige bruid. “Omdat ik niet hou van grote groepen hoopte ik dat Glenn mij in een intieme setting ten huwelijk zou vragen. Ik dacht daarbij aan een weekendje weg of een etentje met kaarsen en rozenblaadjes, maar dit was de juiste plaats en het juiste moment. Glenn en ik hebben dankzij Training For Warriors een transformatie ondergaan, zowel op mentaal als op fysiek vlak. We kregen een nieuwe levensstijl en daardoor is de verbondenheid met de club erg groot.”

Collectebus

Na afloop stond er het bruidspaar nog een verrassing te wachten want het charity event bleek volledig verzonnen te zijn door Rob Broeckx en hij overhandigde de collectebus aan het paar om alvast een startbedrag te hebben voor de huwelijksreis. “Daar schrokken we enorm van”, voegt Glenn er nog aan toe. “We hadden echt niets in de gaten want we staken zelf ook geld in de collectebus. Meer nog, ik was voor de training zelfs speciaal langs de bank gereden om ons steentje bij te kunnen dragen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners