© atv

Beerschot eert overleden clubicoon: Joske Vanhout Stand ingehuldigd op het Kiel

Vak I van het Olympisch Stadion is officieel omgedoopt tot de Joske Vanhout Stand. Voor de wedstrijd tegen Club NXT bracht Beerschot een eerbetoon aan het clubicoon dat in mei van dit jaar overleed. De familie van de legendarische materiaalman was erbij voor de huldiging. “Hij wordt hier echt enorm gemist”, klinkt het.

tsfn

Beerschot-icoon Joske Vanhout overleed eerder dit jaar en is nu vereeuwigd op het Kiel. Tribune I in het Olympisch Stadion draagt voortaan zijn naam, als eerbetoon voor de man met het hart op de tong die in alles één was met zijn voetbalclub.

©  BELGA

Vlak voor de wedstrijd van de Mannekes tegen Club NXT vond er een speciale inhuldiging plaats met de fans en de familie van Joske.

©  BELGA

De supporters van Beerschot ontrolden een gigantisch spandoek voor hem, een emotioneel moment voor zijn familie en vrienden. “Onbeschrijfelijk eigenlijk. Ik ben vooral heel trots. Het is echt speciaal. Al is het ook wel raar om zonder hem hier te zijn”, zegt zijn kleinzoon Samuel Snepvangers. Seba Rodriguez, de huidige materiaalman van Beerschot, beaamt. “Hij wordt hier echt enorm gemist”

PORTRET. Joske Van Hout (1932-2022): het Beerschot-icoon dat zelfs bij Antwerp de harten veroverde

©  BELGA

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio