©  AFP

Zelfs een superster kan nog zenuwen hebben: Adele nog nooit zo zenuwachtig geweest als voor de concerten in Las Vegas

Ze mag dan wel een van de grootste artiesten op de aarde zijn, toch is de Britse zangeres Adele (34) nog steeds enorm zenuwachtig om op te treden. Zeker nu ze haar concertenreeks in Las Vegas, na een maandenlange vertraging, eindelijk kon aftrappen.

SGG

Adele moest haar originele concertreeks in Las Vegas uitstellen omdat er vanwege de coronacrisis productionele vertragingen waren opgetreden. Dat kondigde ze toen al wenend in een video op Instagram aan. Maar vrijdagavond stond ze dan toch voor de eerste keer op het podium van het Caesars Palace. En daar had ze de heel wat zenuwen voor.

“Ik voel van alles, terwijl ik dit schrijf. Ik ben zeer emotioneel, ongelooflijk nerveus, maar ik kan niet stilzitten omdat ik zo opgewonden ben”, schreef ze vrijdag op Instagram. “Ik word altijd bang voor shows, en ik zie het als een goed teken omdat het betekent dat ik er om geef en dat ik het gewoon goed wil doen. Misschien is het omdat ik niet begon toen het moest. Misschien omdat het de openingsavond is, misschien omdat Hyde Park zo goed ging, misschien omdat ik van de show hou, ik weet het niet. Maar het is veilig om te zeggen dat ik nog nooit zo zenuwachtig ben geweest voor een show in mijn carrière, maar tegelijkertijd wou ik dat vandaag morgen was! Ik kan niet wachten om jullie daar te zien.”

Adele zal van 18 november tot en met 23 maart te zien zijn in Las Vegas.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER