Het bestuur van Rebelle Schelle nodigde uit op een Ladies Night. © rr

Ladies Night zet toon voor vernieuwde Rebelle

Schelle -

De dames van Rebelle Schelle gaven vrijdagavond mekaar afspraak voor een Ladies Night in lokaal De Griene. De bijeenkomst zet de toon van de vernieuwingen die het voorbije jaar zijn doorgevoerd.

Rebelle is de nieuwe naam voor Viva-SVV, de vrouwenvereniging van de Belgische socialistische ziekenfondsen. “In het voorjaar hebben we nog het honderdjarig bestaan van onze vereniging gevierd, maar het was tegelijk het moment voor een nieuwe naam, Rebelle vzw”, vertelt Rita Langhmans, voorzitter van de plaatselijke afdeling in Schelle. “Onze samenleving is de voorbije jaren immers grondig gewijzigd.”

“Ook in Schelle zijn we gestart met een volledig nieuw bestuur met Rose-Marie De Kinder als secretaris en penningmeester, bestuursleden Simonne Verbruggen en Lisette Lauwers en mezelf als voorzitter. Tevens zijn we nu actief op Facebook. De Ladies Night zet de toon voor de nieuwe wind die we door de afdeling willen laten waaien. Met een zeventigtal belangstellenden is het alvast een schot in de roos, zodanig dat we een stop op de inschrijvingen moesten zetten.”

De Ladies Night in De Griene. © rr

Tijdens de Ladies Night konden de dames bij een gezellige babbel en een glas met mekaar kennismaken, terwijl ze flaneerden langs standjes met kleding, juwelen, cosmetica en andere vrouwelijke hebbedingetjes.

(bar)

 

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio