Onze bespaartip: vergelijk op Brickwatch en Playmowatch om de beste deals voor Lego en Playmobil te vinden

Van torenhoge energieprijzen tot historische inflatie: het leven wordt in sneltempo duurder. Het goede nieuws is dat we met kleine ingrepen steeds meer impact kunnen hebben op onze portemonnee. Daarom geeft Gazet van Antwerpen elke dag een handige bespaartip. Doe er je voordeel mee!

Met de feestdagen in aantocht gaan we weer massaal op zoek naar pakjes voor bij de schoorsteen en onder de kerstboom. Maar de zware inflatie heeft ook zijn impact op de prijzen van speelgoed en een mooie set van Playmobil of Lego wás al niet goedkoop. Gelukkig zijn er gespecialiseerde websites om je te helpen de beste prijs te vinden: Brickwatch voor Lego en Playmowatch voor Playmobil. Deze sites tracken voor duizenden dozen de prijzen bij verschillende (online) winkels. Ze tonen ook de evolutie van prijzen doorheen de tijd, zodat je kunt checken of die folderpromo wel echt ‘de laagste prijs ooit’ biedt voor je bouwset.

Het magische kristallen paleis van Playmobil staat bijvoorbeeld voor 95 euro bij Fun. Even zoeken op Playmowatch en we vinden dezelfde set voor 38 pond bij de Britse tak van Amazon. Met verzendingskosten erbij betaal je in totaal omgerekend 50,18 euro of 44,82 euro minder dan bij Fun. Een Mercedes-Benz-truck van Lego Technic staat bij Fun dan weer voor 200 euro te koop, wat scherp geprijsd is, aangezien hij op Amazon en Bol.com 217,99 euro kost. Voor beide sets samen kun je dus 62,81 euro besparen als je vergelijkt op Brickwatch en Playmowatch en telkens op de goedkoopste site koopt.

 JVBo

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER