Radja Nainggolan begrijpt verbanning bij Antwerp niet: “Ik beging een fout, maar deze sanctie is te zwaar”

Radja Nainggolan werd door VTM als analist uitgenodigd voor de interland België-Egypte. Voor de aandacht werd gevestigd op de oefeninterland, kwam ook de situatie van Il Ninja ter sprake.

dero

Antwerp liet onlangs weten dat ze zouden meewerken aan een transfer voor Radja Nainggolan. Na enkele incidenten besliste de Great Old dat het game over was voor de ervaren middenvelder, die vorig seizoen met grote trom werd binnengehaald.

“Het was een moeilijke periode, de voorbije weken. Al denk ik dat ik in het verleden al genoeg heb meegemaakt. Ik hoop dat alles op een correcte manier wordt afgehandeld, als er een einde zou komen”, aldus Nainggolan.

LEES OOK. Einde verhaal tussen Antwerp en Radja Nainggolan: “De club zal meewerken aan een mogelijke transfer”

“Qua trainingen blijf ik alvast professioneel en doe ik wat de club vraagt. Ik heb goed getraind met de B-kern. Die jonge gasten hebben zich geamuseerd en met sommigen van hen heb ik intussen al een band opgebouwd.”

Toch blijft Nainggolan met een wrang gevoel achter na al de heisa van de voorbije weken. “Akkoord, ik heb een fout begaan, en dat was niet acceptabel. Ik had daarvoor een gesprek met de club waarin ze zeiden dat ik naar de B-kern werd verbannen. Maar misschien was die sanctie wel iets te zwaar. Ze zeiden dat de deur op een kier stond… Dan begrijp ik het niet dat ze nu opeens helemaal dicht is”, besloot Radja Nainggolan.

MEER OVER Uitgelicht

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL