Patrice Givron, Lieke Stouthard, Robrecht Ceulemans en Rit Kerstens van Âmeluna vzw. © Ameluna vzw

Âmeluna vzw organiseert kunstveiling Ârt4Hope

Dessel, Mol -

Âmeluna vzw organiseert op zondag 27 november Ârt4Hope, een kunstveiling met werken geïnspireerd door hoop. De kunstwerken zijn nog tot en met zondag 20 november te bezichtigen in Tabloo in Dessel.

Âmeluna vzw heeft haar thuisbasis in Mol en bestaat uit een groep vrijwilligers van binnen en buiten het Heilig Hartziekenhuis. De vereniging heeft als doel het concept van PFCC (Patient and Family Centered Care) in de praktijk te brengen. Met dit sociaal innovatief project wil de vzw patiënten en hun familie ondersteunen. Daarnaast wil de vereniging uitgroeien tot een platform voor patiënt- en familiegerichte zorg dat alle gezondheidsmedewerkers (binnen en buiten de eigen regio) stimuleert, inspireert en ondersteunt.  

Om de vzw meer bekendheid te geven en om middelen in te zamelen voor de werking organiseert Âmeluna vzw op zondag 27 november de kunstveiling Ârt4Hope. Een groep enthousiaste kunstenaars stelde werken ter beschikking en alle kunstwerken zijn geïnspireerd door hoop. De betrokken kunstwerken kunnen nog tot en met zondag 20 november bezichtigd worden in het Desselse Tabloo. Op zondag 27 november volgt de kunstveiling en ook die gaat door in het Desselse communicatiecentrum. (af)

www.ameluna.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners