Gust en Anna en hun drie kinderen, zeven kleinkinderen en zes achterkleinkinderen, geëerd en verstript door onze huiscartoonist Sylvia Tops. © Sylvia Tops

Gust en Anna worden striphelden na 65 jaar huwelijk

RETIE -

Onze huiscartoonist Sylvia Tops heeft de familie Cuypers uit Retie opgewaardeerd tot striphelden. Gust Cuypers (89) en Anna Franken (86) uit de Europalaan in Retie vierden zopas hun briljanten huwelijksjubileum.

Eddy Meulemans

Gust en Anna zijn 65 jaar getrouwd en gaan nog elk jaar met alle kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen op familieweekend. “Onze groep wordt elk jaar groter. Intussen zijn we al met 25”, zegt het koppel trots.

De groepsfoto van de nieuwe Retiese striphelden werd genomen tijdens hun meest recente familiereis in Teuven in de Voerstreek. Samen eten en drinken, wandelen, gezelschapsspellen spelen en kaarten waren de voornaamste activiteiten op hun programma. Maar hét hoogtepunt van het weekend was de jaarlijkse ‘Grote Familie Cuypers-Quiz’ op zaterdagavond, opgesteld door de twee kleindochters, met tal van plezante doe-vragen en vragen over iedereen van de familie.

“Ons weekend voor volgend jaar is al geboekt”, zegt dochter Viviana. “Dan blijven we dichter bij huis: in den Akker in Mol.” (ema)

En zo zien de striphelden er in het echt uit. © RR

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners