Bierproeversvereniging Biervrienden in Laakdal bestaat 10 jaar. © RR

‘Biervrienden in Laakdal’ viert 10-jarig jubileum met feestweekend

Laakdal -

Om het 10-jarig bestaan te vieren organiseert bierproeversvereniging ‘Biervrienden in Laakdal’ een groot feestweekend in ‘t Fortun. Op het programma staan onder meer een academische zitting, een bierquiz en een streekbierencafé.

Bierproeversvereniging ‘Biervrienden in Laakdal’ bestaat exact tien jaar en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. In ‘t Fortun in Vorst-Centrum staan een heel weekend lang verschillende activiteiten gepland. Vrijdagavond 18 november start het feestprogramma met een academische zitting. Tijdens deze bijeenkomst wordt teruggeblikt op de geschiedenis van ‘Biervrienden in Laakdal’ en de vereniging ontvangt ook enkele gastsprekers. Op de aansluitende receptie kan iedereen proeven van het nieuwe bier juBILee.  

Op zaterdag 19 november richt de club een bierquiz in en uiteraard zal het favoriete gerstenat de rode draad zijn doorheen de vragen. Op zondag 20 november kan iedereen vanaf 14u terecht in ‘t Fortun voor een biertje en een hapje. Er wordt een assortiment streekbieren aangeboden en er zal ook muzikale omlijsting zijn. (af)

www.biervriendeninlaakdal.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners