©  ISOPIX

Cristiano Ronaldo was bijna ploegmakker van Kevin De Bruyne bij Manchester City: “Het scheelde niet veel”

Het explosieve interview van Cristiano Ronaldo met Piers Morgan blijft maar sensationele onthullingen opleveren. Zo zegt de Portugese superster, die terugkeerde naar Manchester United, de club “van zijn hart”, dat hij dichtbij een transfer naar grote rivaal Manchester City stond.

Michael Van Damme

LEES OOK. Cristiano Ronaldo vertelt in tranen over overleden zoontje: “Het moeilijkste moment in mijn hele leven”

“Eerlijk, het scheelde niet veel”, zegt Ronaldo in een nieuw gelost deel van het interview over een potentiële transfer naar Manchester City.

Ronaldo keerde terug naar Old Trafford in augustus 2021, elf jaar nadat hij de club had verlaten. Het leek een sprookje, maar intussen is de relatie helemaal verzuurd.

Destijds waren er geruchten dat Pep Guardiola hem naar Manchester City wilde halen. Ronaldo bevestigt nu die interesse, maar zegt dat hij opteerde voor een terugkeer naar United nadat hij met zijn voormalige coach Sir Alex Ferguson had gesproken.

“Zoals je weet heb ik een geschiedenis bij Manchester, die club zit in mijn hart, het gevoel van vroeger kwam terug. Dat maakt het verschil. En natuurlijk ook Sir Alex Ferguson. Ik sprak met hem. Hij zei me: het is ondenkbaar dat je naar Manchester City zou gaan. En ik zei: oké, boss.”

Maar in het beruchte interview zegt Ronaldo nu dat hij zich verraden voelt door Manchester United.

Vastgoed

Jobs in de regio