Vorig jaar kreeg Sinterklaas nog assistentie van een goochelaar. Dit jaar is het uitkijken naar het Pietenparcours. © RR

Geen Sinterklaasshow meer: lang leve het Pietenparcours

Wommelgem -

Ruim een maand heeft Sinterklaas nodig om van Wijnegem tot in Wommelgem te geraken. Maar dankzij WoSpo vzw zal hij daar op zondag 4 december toch arriveren en de kinderen een namiddag plezier laten beleven in ’t Brieleke.

De nazomer was nog volop bezig toen Sinterklaas op 2 november het Albertkanaal opvoer om enkele honderd kinderen te begroeten. De Wommelgemse kinderen moeten iets langer geduld oefenen, maar de namiddag die de Sint voor hen uittrekt zal niet minder feestelijk zijn.

De ontmoeting is gepland op zondag 4 december. Ouders en grootouders kunnen een glaasje drinken in de foyer. In het vernieuwde concept stappen de ‘hulpsinten’ van WoSpo af van de Sinterklaasshow. De kinderen zijn zondag 4 december vanaf 14u tot 17u welkom. Er zijn doorlopend activiteiten en de Pieten dagen de kinderen uit om samen een Pietenparcours met opdrachten af te leggen en zo een echt Pietendiploma te veroveren. Deze activiteit is gratis.

Schepen van Jeugd Lise Poelemans (N-VA) kijkt net als iedereen in Wommelgem uit naar de komst van de Sint, maar heeft een goede raad: “Vergeet niet om je gratis toegang te reserveren op onze website.” (jaa)

Reserveren voor Sinterklaasfeest Wommelgem

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners