© ATV

Colruyt vervangt Match en komt naar de Edegemse Hovestraat

Edegem -

Het gebouw op de hoek van de Hovestraat en de Dokter Frans Bernaertsstraat in Edegem zal in het voorjaar van 2023 opnieuw een grootwarenhuis herbergen. Colruyt Group heeft er de werken opgestart om er een Colruyt Laagste Prijzen-winkel te openen.

Filip Spoelders

Tot een kleine twee maanden geleden was er een filiaal van Match aanwezig in het pand. Na de sluiting op 24 september was niet meteen duidelijk welke toekomst er voor het gebouw was weggelegd. Burgemeester Koen Metsu (N-VA) gaf toen wel al aan dat er na een opknapbeurt een nieuwe supermarktketen zijn intrek zou nemen. Dat wordt dus Colruyt.

“Colruyt Group huurt het gebouw op de site van Edegem en is gestart met de werken om er een Colruyt Laagste Prijzen-winkel te vestigen. De opening staat gepland voor maart of april 2023”, geeft Eva Biltereyst, woordvoerster bij Colruyt Group, aan.

In de buurgemeenten van Edegem heeft Colruyt al filialen in Kontich, Wilrijk en Mortsel. Na Jawa en Match, als onderdeel van de Louis Delhaize Group, zal er dus een nieuwe retailer naar het alom bekende hoekgebouw met zijn ruime parking komen.

Aangeboden door onze partners