© Marc Peeters

Negen ondernemingen gaan over de kop

Turnhout -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft dinsdag negen faillissementen uitgesproken. In Turnhout zelf gaat het om de bv Europe Villas en Boloko Riss.

De firma Europe Villas, met vestigingsadres in de Patersstraat in Turnhout, hield zich bezig met standenbouw en de organisatie van congressen. De onderneming werd gedagvaard, de curator is Ronny Ceusters. Boloko Riss, dat te vinden was in de Bareelstraat in Turnhout, verzorgde een detailhandel via postorder. Ook deze onderneming werd gedagvaard, ook hier is de curator Ronny Ceusters.

In de Patronaatstraat in Geel is de cv Promoworld failliet na dagvaarding. De onderneming bood computerconsultancy-activiteiten aan. De curator is Tom Vandecruys. De bv N&N Maintenance, Rauwelkoven in Geel, voerde onderhouds- en herstellingswerken uit. De boeken werd neergelegd, de curator is Silvy Sterckx.

In de Thijsakkerstraat in Hoogstraten is de praktijk van specialisten De Wolff Marco Haring failliet na dagvaarding. Meester Mark Bruurs zoekt het uit. In Meer (Hoogstraten) valt na dagvaarding het doek over de bv Y&L Construct, een aannemer met vestigingsadres in de Amsterdamstraat. De curator is Mark Bruurs.

Willy Hufkens, Oude Geelsebaan in Veerle (Laakdal), werkte als ramenwasser. De boeken werden neergelegd, de curator is Senne Draulans.

De bv YveY België, gevestigd op de Kiezelweg in Mol, was een eetgelegenheid. De handdoek werd in de ring gegooid. Pieter Klingels treedt op als curator.

Tot slot gaat op de Poederleeseweg in Lille het licht uit in de eetgelegenheid uitgebaat door de MB Food. Dat gebeurde na het neerleggen van de boeken. De curatoren zijn Ria Piedfort en Petra Willems. (mph)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners