©  Dick Demey

Succescoach Wouter Vrancken verlengt al na enkele maanden zijn contract bij Genk: “Goed gevoel was er van eerste moment”

Wouter Vrancken voelt zich in zijn sas bij KRC Genk. De coach en club verlengden dinsdag hun overeenkomst tot 2026. “Dat goede gevoel was er van het eerste moment en is nooit weggegaan”, zei Vrancken dinsdag op een persmoment.

Michiel Verheirstraeten

Vrancken ruilde afgelopen zomer KV Mechelen in voor Genk en miste bij zijn nieuwe club zijn start niet. De Limburgers gaan als leider de WK-break in met een voorsprong van tien punten op eerste achtervolger Union in de Jupiler Pro League.

“Ik heb het al zo vaak gezegd dat toen ik naar hier kwam ik heel hard het gevoel had dat ze me echt wilden”, zo blikte Vrancken terug op zijn overgang naar de Limburgse topclub. “Dat goede gevoel was er van het eerste moment en is nooit weggegaan.” Dat voelt Vrancken dagelijks op alle niveaus van bestuur tot staf.

“Dit is vandaag voor mij een soort van engagementsverklaring”, vervolgde de T1. “Ik denk niet dat het nodig is om harder te werken. Ik denk dat gewoon vandaag een mooi moment is om naar elkaar toe een soort engagementsverklaring te doen en naar de buitenwereld toe onze manier van werken op dit moment te bevestigen.”

©  Dick Demey

MEER OVER KRC Genk

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL