Acteur Jonas Vermeulen geeft in de film Zillion gestalte aan Frank Verstraeten. © RR

Zillion twee keer te zien in Ter Dilft, dj-leerlingen zorgen voor welkomstsfeer

Bornem -

De kaskraker Zillion is binnen enkele weken twee keer te zien in Ter Dilft in Bornem. Leerlingen van de dj-school van de Academie voor Muziek Woord en Dans van Bornem zorgen voor wat sfeer voor aanvang van de film.

Guy Delforge

De eerste voorstelling van de film Zillion op dinsdag 13 december was in geen tijd uitverkocht. “Daarom plannen we nog een tweede voorstelling”, zegt Heleen Van Aken van Ter Dilft. “Ook op maandag 12 december om 20u projecteren we Zillion in onze filmzaal.” Er wordt op beide dagen voor extra ambiance voor aanvang van de film gezorgd. “We verwelkomen dan iedereen vanaf 19.30u in onze foyer om helemaal in de sfeer te komen. Leerlingen van de dj-school van de Academie voor Muziek Woord en Dans van Bornem laten er een ‘Zillion tribute’ door de speakers knallen.”

Zillion is een film van Robin Pront met onder meer Matteo Simoni, Jonas Vermeulen, Charlotte Timmers, Jennifer Heylen, Ella Leyers en Barbara Sarafian. De film brengt het publiek terug naar 1997. Frank Verstraeten, een computergenie met een onwaarschijnlijke neus voor zaken, een fascinatie voor het nachtleven en een ongezonde bewijsdrang wil slechts één ding: een eigen discotheek die de concurrentie niet alleen overtreft, maar simpelweg vernedert. De futuristische megadiscotheek Zillion is een feit en Verstraeten ontpopt zich van computermarchand uit Meise tot de spilfiguur van het Antwerpse nachtleven. Hij paradeert met de mooiste vrouwen van België en smeedt een alliantie met Dennis Black Magic, de pornokoning die voor de pikante extra’s zorgt.(gdb)

Tickets kosten 6 euro (korting voor vriendenpas, -19, kansenpas)

terdilft.be

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio