Klasbeer Fons en Mare zijn aandachtige supporters. © rr

‘Fons’ supportert mee op Jaarmarktcross

Niel, Schelle -

De Jaarmarktcross in Niel mocht naar goede gewoonte rekenen op ruime belangstelling. Naar schatting 6.200 toeschouwers kwamen naar Niel afgezakt. Een opvallende supporter was ‘Fons’, die met Mare Van Hoofstat (5) mee op stap mocht naar de cross en kermis.

Fons is de klasbeer van de derde kleuterklas in de Sint-Lutgardisschool in Schelle. Afwisselend mag hij steeds met een ander kindje mee op logement. Fons houdt ervan om dan leuke uitstapjes te maken. Toen Fons stiekem aan Mare verklapte dat het zijn droom was om ooit ook eens in de krant te komen, dacht het meisje: “laten we Fons meenemen naar de cross en de kermis, misschien springt hij daar wel in het oog.” Zijn passage op het crossparcours bleef niet onopgemerkt en daarvoor belonen we hem graag met een vermelding.

Met het mooie weer, het verlengde weekend en weer een volledig normale editie na twee coronajaren kon de cross rekenen op ruime belangstelling. Vorig jaar waren er naar schatting een vijfduizendtal toeschouwers aanwezig, dit jaren waren dat er nog ruim duizend meer.

(bar)

 

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio