©  BELGA

Beveren-coach Wim De Decker hield tegen Antwerp enkele sterkhouders op de bank: “Logisch dat competitie voorrang krijgt”

Net als Lierse trekt ook Beveren met een bekeruitschakeling in de voetbaltas naar de topper in de Challenger Pro League. Antwerp haalde het na strafschoppen, maar de focus van Wim De Decker ligt ondertussen al op zondag voor de clash met de Pallieters.

whb

Trainer Wim De Decker gunde Corryn en Everton Luiz tegen Antwerp rust met het oog op de topper tegen Lierse. “Het was niet uit noodzaak, maar we zaten wel al een beetje met de match van zondag in ons hoofd”, verduidelijkt de Beverse oefenmeester zijn keuzes. “Het is logisch dat de competitie bij ons voorrang krijgt. Voor de toekomst van onze club is dat het belangrijkste. Maar we wilden tegen Antwerp ook een mooie match spelen. Dat is ons gelukt. Door de nederlaag heeft het nu nog een zure ­nasmaak, maar we gaan met opgeheven hoofd uit de Beker van België. We waren er heel dicht bij. Dan kan je alleen maar fier zijn op de spelers. We hebben onze voet naast een van de beste ploegen van België kunnen zetten.”

MEER OVER SK Beveren

MEER OVER VOETBAL

Vastgoed

Jobs in de regio