©  BELGAIMAGE

SK Beveren waarschuwt Antwerpsupporters met tickets voor thuisvakken: “Zak niet naar de Freethiel af”

SK Beveren ontvangt donderdagavond Antwerp FC voor de zestiende finales van de Croky Cup. De thuisploeg waarschuwt bezoekende fans die een ticket gekocht hebben voor de Beverse supportersvakken van het Freethielstadion om niet te komen.

tsfn

“Na controle door de politiediensten werden heel wat tickets van bezoekende supporters in thuisvakken geannuleerd. We roepen hen nogmaals op niet naar de Freethiel af te zakken. Wie rood scant, zal niet toegelaten worden”, staat te lezen op het Twitter-account van de club.

In het verleden hebben Antwerpsupporters nog al geprobeerd tickets aan te kopen voor de thuisvakken. Om de veiligheid te garanderen en schermutselingen tussen beide supportersclans te vermijden voert de politie een ticketcontrole en een identiteitscontrole uit. Voor bezoekers geldt een verplichte buscombiregeling. Tickets kunnen enkel via de supportersclubs aangeschaft worden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Jobs in de regio