Eva De Roovere. © ISOPIX

Tweede editie dit jaar van Tournée Musicale brengt Eva De Roovere naar Hoboken

Hoboken -

Op vrijdag 18 november is het centrum van Hoboken weer the place to be voor de jaarlijkse Tournée Musicale. Na twee jaar stilte is deze editie zelfs de tweede van dit jaar. Die avond treden dertien bands op op dertien locaties. “Rootsy jazz, folk, calypso, rock ‘n roll en blues zijn de ingrediënten voor een geweldige editie”, zegt het district.

LEES OOK. Voorjaarsfestival Tournée Musicale komt terug naar Hoboken, volledig in het Antwaarps

Op het podium staat lokaal talent: J-red en Eric Baranyanka. The Wheely Dan Band, Your Wish en Music For Pleasure. Sebi Lee brengt Jerry Lee Lewis terug tot leven met rauwe en krachtige rock ’n roll. Je kan ook genieten van de heerlijke zang en muziek van Eva De Roovere en Gregor Terror & The Calipso Giggolo’s.

“Als klap op de vuurpijl speelt levende legende en bluesicoon Howlin’ Bill and the Burners de pannen van het dak als afsluiter in het cultuurcentrum Gravenhof”, zegt het district. “Deze band speelt een frisse mix van blues & roots met invloeden van rock ‘n’ roll, country, rockabilly en andere Amerikaanse subgenres. Samen hebben de muzikanten uit deze groep jarenlange ervaring en zijn ze helemaal op elkaar ingespeeld.”

“Tournée Musicale is sowieso een gratis evenement”, zegt districtsschepen voor Senioren Carolyn Krekels (CD&V). “Senioren met een Week-van-de-Senior-armbandje krijgen nog een extra kleine attentie bij de afsluiter in het Gravenhof.” (svo)

Info via www.gravenhof.org.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners